Wat vinden klanten van Gustav Käser

Een opleiding die echt werkt!

Bijna 15 jaar verzorgt Sandra Luthart nu opleidingen voor Fourtress. Omdat wij het van het grootste belang vinden dat onze software ontwikkelaars goed kunnen communiceren met zowel onze klanten als hun collega’s heeft Sandra speciaal voor ons de opleiding “Van Ingenieur naar Ambassadeur” samengesteld.

Over de afgelopen 15 jaar is deze meerdaagse opleiding nu ongeveer 30 keer gegeven. Altijd met veel succes. In hun dagelijkse praktijk hebben onze medewerkers hierdoor veel meer inzicht gekregen in de omgang met anderen waardoor ze aantoonbaar veel beter communiceren.

Vast onderdeel van de opleiding is het “kleurenprofiel” dat van iedereen binnen ons bedrijf gemaakt is, wat een prachtige tool is en veelvuldig gebruikt wordt. Het geeft een gemeenschappelijk kader waardoor verdere persoonlijke ontwikkeling gestimuleerd wordt. Een opleiding die echt werkt!

Daarnaast hebben diverse van onze medewerkers bij hun verdere persoonlijke ontwikkeling een individueel coachings traject bij Sandra ‘doorlopen’. Dat heeft hun persoonlijk aantoonbaar beter gemaakt en ze ondersteund in hun verdere carrière!

Harry Schlatmann
Algemeen Directeur
Fourtress

De teamleden waren erg enthousiast

Ik heb 3 jaar geleden voor het eerst contact gehad met Gustav Kaser Training voor een training Communicatie bij Media Markt. Dit was ook het eerste contact met Sandra Luthart waarbij ik goed kon overleggen wat ik van de training verwachtte. De trainingen organiseer ik, als Finance Manager, voor mijn teamleden op de Finance afdeling met het doel dat ze ervan leren. De teamleden waren erg enthousiast en hebben naast dat ze ervan leren er ook veel plezier aan beleefd. Dat is minstens zo belangrijk voor de opvolging in de praktijk.

Deze leuke en leerzame training zorgde voor een vervolg van nog meer trainingen o.a. leiderschap, persoonlijke groei en 1-op-1 sessies. Zelf heb ik de leiderschapstraining bij Sandra gevolgd van 5 dagen. Door haar enthousiasme, goede duidelijke praktijkvoorbeelden bij de theorie en leuke gesprekken heb ik er veel van geleerd. Dit geldt niet alleen voor mijn leiderschap skills maar ook mijn persoonlijke inzicht.

Zeker aan te raden om trainingen door Gustav Käser te laten organiseren!

Bianca Aantjes,
Finance Manager NL
Media Markt Saturn Holding Nederland B.V.

 

Medewerkers worden in een veilige setting met begrip en respect door haar uitgedaagd uit hun comfortzone te stappen

Onze kennis en skills worden al ruim 10 jaar naar volle tevredenheid regelmatig bijgespijkerd door Gustav Käser Nederland. Het is prettig dat Sandra Luthart goed in staat is een idee of behoefte te vertalen naar een praktijk- en ervaringsgerichte training of coaching. Deelnemers worden in een veilige setting met begrip en respect door haar uitgedaagd uit hun comfortzone te stappen.

Bij ons heeft dit geleid tot eigen initiatieven en persoonlijke groei van medewerkers waardoor de investeringen dubbel en dwars zijn terugverdiend. Een heldere evaluatie tussendoor en ter afsluiting maakt inzichtelijk welke stappen zijn gemaakt, welke successen zijn behaald en waar nog aandachtspunten liggen zodat heel flexibel bijgestuurd kan worden totdat we zelf het stokje weer overnemen. Dit als geheel maakt Gustav Kaser en met name Sandra Luthart voor ons een waardevolle partner.

 

Sandy Westerman,
Operationeel Manager, Verkoopkantoor Benelux
DKV Euroservice Benelux BV