Privacy Policy

Via deze Privacy Policy informeren wij u over de wijze waarop binnen onze organisatie wordt omgegaan met uw persoonsgegevens.
Gustav Kaser International BV verwerkt uw persoonsgegevens als onderdeel van de centrale administratie. Gustav Kaser BV respecteert uw privacy en wij houden ons aan de regels die de Wet bescherming persoonsgegevens stelt.

Welke gegevens worden verwerkt?

Gustav Kaser BV verwerkt de persoonsgegevens die we van u of van uw werkgever ontvangen. Het gaat bijvoorbeeld om gegevens die we ontvangen bij aanmelding voor een opleiding, aanvraag van onze brochure, aanmelding voor onze nieuwsbrief of als u op andere wijze contact met ons opneemt.

Voor welke doeleinden worden uw gegevens verwerkt?

Gustav Kaser BV gebruikt uw persoonsgegevens voor de volgende doeleinden:

  • De registratie en administratieve afhandeling van uw deelname van de door u gekozen opleiding
  • Om analyses uit te voeren zodat wij onze dienstverlening kunnen verbeteren
  • Om u de door u gevraagde inlichtingen te verstrekken en op uw vragen te reageren

De persoonsgegevens die we gebruiken voor analyses worden door ons geanonimiseerd en zijn dus niet meer tot u herleidbaar.Gustav Kaser BV zal uw gegevens nooit aan andere derden verstrekken.

Cookies

Onze website maakt gebruik van cookies. Cookies zijn kleine tekstbestanden die automatisch door de internet browser op uw computer worden geplaatst. Met behulp van een sessie cookie kan onder meer worden bijgehouden welke webpagina’s u bekijkt en welke opties u gebruikt. Wij gebruiken deze gegevens onder andere om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Sessie cookies worden automatisch verwijderd wanneer u uw internet browser afsluit. U kunt uw internet browser zo instellen dat u wordt gewaarschuwd als er een cookie wordt geplaatst. Ook kunt u het plaatsen van cookies volledig blokkeren. U kunt dan echter mogelijk niet van alle onderdelen van onze website gebruikmaken.